"Matbordet är hjärtat i varje hem: det är här vi möts, här samtal uppstår, här familj och vänner samlas. Det är här vi bryter bröd, löser alla världens problem, skrattar, gråter eller bara går igenom om hur dagen varit. Det är därför det alltid ska vara njutbart att duka: det är alldeles för viktigt för att inte vara det."

Malin Eliasson

Kärleken till mat och till att dela måltider med familj och vänner är kärnan i all design från Månses. En grundvärdering som propagerar för att vackert porslin ska användas varje dag och inte stoppas undan i vitrinskåp.
Det innebär också att all design är tidlös och att tillverkningen är av högsta kvalité: det här är porslin som ska tåla mycket.

Ett dukat bord kräver mer än vackert porslin för att vara komplett. Skärbrädor, dukar, servetter, korgar, karaffer och andra accessoarer har noga valts ut av Månses Design, specifikt för att komplettera porslinsortimentet.

Vi är inne i en spännande resa och vi är väldigt stolta över att kunna presentera detta urval som återförsäljare, hotel och restauranger som kunder,
MERCI, Selfridges, La Fayette, Printemps,  IDEE Japan , The Standard Hotel London, Moderna Museet restaurang, Stockholm. Conran shop, London och Louisiana Denmark.


KONTAKT

Vänligen kontakta oss på adressen nedan eller genom att skicka oss ett e-mail. 

Du kan också fylla i vårt kontaktformulär.

Månses Design
Fredsgatan 13
826 60 Söderhamn
Tfn/fax: 0270 149 00
malin@mansesdesign.se
order@mansesdesign.se

Sök
Logga in