FRAKTKOSTNADER
Fri frakt gäller vid köp över 499 kr inom SVERIGE.
Vid köp under gränsen för fri frakt tillkommer en fraktkostnad på 69kr. Totalkostnad, inklusive fraktkostnad, och moms är tydligt specificerade i kassan.
OBS! Fraktkostnad varierar från land till land.

PRISER
Alla priser som anges på våra sidor är inklusive moms.

BETALNINGSSÄTT
Betalning
För att du som kund ska kunna känna dig trygg, skickas alla uppgifter för betalning över säkra anslutningar. Månses Design erbjuder följande betalningssätt till våra kunder.

Klarna:
Genom Klarna erbjuds du olika alternativ för betalning vid köp. Klarna presenterar viss information för dig så snart du är identifierad vilket sker med ledning av den information du anger när du handlar samt vid behov med hjälp av information från leverantörer. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Efter att du har identifierats uppvisar Klarna vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt betalningsalternativ, men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker.

VISA, MasterCard eller internetbank:
Betalning sker enkelt och säkert via Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar. Detta betalningssätt kan användas av kunder i hela Norden.

Vi erbjuder även betalningar via PAYPAL Express check out.


ORDERBEKRÄFTELSE
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Kontrollera alltid din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss omedelbart på order@mansesdesign.se


LEVERANSSÄTT
Vid leverans av varor inom Sverige använder vi DHL. Dina varor levereras till ditt närmsta paketombud. När ditt paket kan hämtas får du ett meddelande via sms. Kom ihåg att din legitimation krävs föt att hämta ut paketet.
Vid leveranser utanför Sverige sker leverans i allmänhet med DHL, direkt till mottagarens adress.


LEVERANSTIDER
Leveranstider inom Sverige – Normalt 2-4 arbetsdagar. I undantagsfall förekommer det att vår transportör inte har daglig utkörning av paket till vissa paketombud (mindre befolkade områden), då kan leveranstiden förlängas något. 
Leveranstider inom EU med DHL – Normalt 3-6 arbetsdagar.


SKADOR PÅ FÖRSÄNDELSER 
Om du vid mottagandet av ditt paket hos ombudet upptäcker att försändelsen är synligt transportskadad bör detta reklameras detta direkt till paketombudet.
Om du vid uppackning upptäcker att innehållet är skadat, hör av dig till oss order@mansesdesign.se.

ÖPPET KÖP/ÅNGERRÄTT
Som privatperson ska du alltid känna dig säker och trygg när du handlar hos Månses. Vi erbjuder därför 14 dagars ångerrätt av en vara i väsentligt oförändrat skick (dvs i samma skick som när du fick varan samt att originalförpackningen skall finnas kvar). 

Ångerfristen börjar räknas från dagen du tog emot varan och du får själv stå för returfrakten. Vid byte står du även för frakten för den nya varan. Vill du skicka tillbaka din vara inom tiden för öppet köp, vänligen kontakta oss först. Varan ska sedan returneras till oss inom 14 dagar, och återbetalning sker inom 14 dagar efter att vi mottagit och godkänt returen.

REKLAMATION
Enligt konsumentköplagen har du som konsument tre års reklamationsrätt. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten och gäller till exempel inte skador som orsakas av normalt slitage. Om en vara är felaktig ska kund reklamera till Månses inom skälig tid samt returnera varan. Vid mottagande bör kunden noggrannt undersöka alla varor för att förvissa sig om att de är felfria och fungerar som de ska. För att reklamation ska gälla får skadat gods inte monteras. Vid reklamation kontakta oss på Månses Design och uppge orsak till reklamationen för att få en förbetald fraktsedel för återsändande av produkten.

RETUR
Vid eventuellt utnyttjande av returrätt betalar du fraktkostnaden. Ett normalt paket kostar ca 50-70 kr att returnera beroende på vikt/volym och vilken aktör du skickar försändelsen med. Retur skickas till vår företagsadress och adressen finner du längst ner på hemsidan.
Tänk på att du ansvarar för att varorna kommer fram hela till oss. Packa därför gärna varorna noggrant så att de inte skadas och gärna med en spårbar försändelse, t.ex. paket

GARANTI
Vi följer de regler som omfattas av Konsumentköplagen. Se www.konsumentverket.se för mer information. Garantivillkoren gäller i Sverige.

PERSONUPPGIFTSPOLICY 
Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om de speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kundernas beställningar.

Vi lämnar ej ut adresser, telefonnummer e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt.
 

KUNDSERVICE
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0270-14900 eller via e-post: order@mansesdesign.se

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, tekniska problem, slutsålda varor och förseningar i leveransen utanför vår kontroll.

FÖRETAGSINFORMATION/KUNDSUPPORT
Månses Design
Fredsgatan 13
826 69 Söderhamn
Sverige
Tel: 0270-14900
mobil: 070-3727121
mali: order@mansesdesign.se
Org.nr: 556820-0140

Sök
Logga in