BYTEN OCH RETURER


ÖPPET KÖP/ÅNGERRÄTT

Som privatperson ska du alltid känna dig säker och trygg när du handlar hos Månses. Vi erbjuder därför 14 dagars ångerrätt av en vara i väsentligt oförändrat skick (dvs i samma skick som när du fick varan samt att originalförpackningen skall finnas kvar). 

Ångerfristen börjar räknas från dagen du tog emot varan och du får själv stå för returfrakten. Vid byte står du även för frakten för den nya varan. Vill du skicka tillbaka din vara inom tiden för öppet köp, vänligen kontakta oss först. Varan ska sedan returneras till oss inom 14 dagar, och återbetalning sker inom 14 dagar efter att vi mottagit och godkänt returen.

REKLAMATION
Enligt konsumentköplagen har du som konsument tre års reklamationsrätt. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten och gäller till exempel inte skador som orsakas av normalt slitage. Om en vara är felaktig ska kund reklamera till Månses inom skälig tid samt returnera varan. Vid mottagande bör kunden noggrannt undersöka alla varor för att förvissa sig om att de är felfria och fungerar som de ska. För att reklamation ska gälla får skadat gods inte monteras. Vid reklamation kontakta oss på Månses Design och uppge orsak till reklamationen för att få en förbetald fraktsedel för återsändande av produkten.

RETUR
Vid eventuellt utnyttjande av returrätt betalar du fraktkostnaden. Ett normalt paket kostar ca 50-70 kr att returnera beroende på vikt/volym och vilken aktör du skickar försändelsen med. Retur skickas till vår företagsadress och adressen finner du längst ner på hemsidan.
Tänk på att du ansvarar för att varorna kommer fram hela till oss. Packa därför gärna varorna noggrant så att de inte skadas och gärna med en spårbar försändelse, t.ex. paket

GARANTI
Vi följer de regler som omfattas av Konsumentköplagen. Se www.konsumentverket.se för mer information. Garantivillkoren gäller i Sverige.
Sök
Logga in